That's the spirit

That’s the Spirit, opgericht in 2022, is de plek voor verbinding, plezier en diepgang. Inmiddels is That’s the Spirit uitgegroeid tot een enorm platform en een hechte gemeenschap. We hebben een fijn team om ons heen verzameld bestaande uit authentieke mensen die zich herkennen in de kernwaarden van That’s the Spirit. Samen organiseren we evenementen, klein én groot. Strandfeesten, That’s the Spirit TALKS, van Op Hodenpijl tot Ahoy, van Scheveningen tot Bloemendaal.
En… in 2023 kwam er het That’s the Spirit videoplatform! Een snoepwinkel voor de bewuste mens; authentieke content gericht op het verruimen van het bewustzijn. Podcasts, films, (mini) documentaires, masterclasses, you name it – en dat alles gemaakt vanuit vertrouwen. Het aanbod inspireert en activeert in de zoektocht naar waarheid en (innerlijke) vrijheid. Zodat mensen zichzelf kunnen bevrijden van illusies, en verder kunnen ontwaken. Op naar een mooiere en bewustere wereld!
Door authentieke en inspirerende content aan te bieden, willen we bijdragen aan het proces dat aanvangt na het ontwaken: herinneren wie je werkelijk bent. En daar ligt nou juist onze kracht. Geen mens is hetzelfde. Wij geloven in verbinding. Vanuit liefde elkaar de ruimte geven om te zijn wie je bent. Samen stonden we met onze blote voeten in het zand en dansen we onder het maanlicht. Samen vulden we een heel Ahoy. Samen zoeken we de verbinding op.
Ga naar de website
"De kracht zit in ons"