The trueman show

In 2020 liet Jorn zijn bedrijven in de dance scene achter zich om op zoek te gaan naar antwoorden op zijn vragen over hoe de wereld in elkaar steekt. Hij legde deze zoektocht vast in The Trueman Show, dat sindsdien voor velen een bron van inspiratie is in een collectieve behoefte aan waarheid, aangewakkerd door de manifestatie van globale ontwikkelingen waar bewustzijn op is gekomen.
Al meer dan 140 podcasts
The Trueman Show, een wekelijkse podcastserie, waarbij we tot aflevering 100 heel het land (en zelfs het buitenland) doorreden. Een show op locatie. We waren te gast bij onze gasten en alle gesprekken die we voerden hebben ons gevoed en handvaten gegeven voor onze groei. Twee jaar later en ruim 100.000km asfalt en 99 afleveringen verder kunnen we met recht zeggen dat er hier in de podcast, een andere volwassenere Jorn zit. Een transformatie van The Trueman Show. Met een nieuwe huisstijl, een andere tune én een gloednieuwe studio. Een identiteit die past bij wie Jorn nu is als mens, en is uitgelijnd met onze intentie voor de komende tijd. Oftewel, zowel The Trueman Show als Jorn zelf heeft een volwassenwordingsproces meegemaakt.
Ga naar de website
Daar is de studio, onze eigen plek waar we onze gasten warm ontvangen, het resultaat van. En juist die studio biedt ruimte voor een nieuw scala aan gesprekken. Waar onze hernieuwde focus leidt tot nieuwe gasten, verrassende gesprekken en met andere invalshoeken. Vrijer, filosofischer misschien zelfs, maar nog steeds vanuit Jorn’s natuurlijke nieuwsgierigheid naar wat er is wat hij nog niet weet. Een podcast waarmee we een bijdrage wil leveren aan een collectief proces, waarbij we allemaal hetzelfde willen: een betere wereld. Een wereld waarin wij voelen wat de kracht is van nieuwsgierigheid, reflectie en verantwoordelijkheid nemen. Zonder weg te kijken van het duister. Maar met vertrouwen in het eigen kunnen. We vinden het geweldig vinden om deze reis met jullie voort te zetten.
"In de overgave ligt de transformatie"